W.E.L.D.E.R.

W.E.L.D.E.R. 1.1

Leuk en verslavend woordspel

Het populaire iOS spel W.E.L.D.E.R. is eindelijk verkrijgbaar voor de Mac. Je speelt dit leuke en verslavende spel in je eentje of tegen andere spelers op iOS.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Trouw aan het origineel
  • Anders dan anders
  • Erg verslavend

TEGEN

  • Niet diagonaal of achtersvoren leggen
  • Verzoek om in-app aankopen

Goed
7

Het populaire iOS spel W.E.L.D.E.R. is eindelijk verkrijgbaar voor de Mac. Je speelt dit leuke en verslavende spel in je eentje of tegen andere spelers op iOS.

Kruiswoordpuzzel met een twist

De iOS-versie van W.E.L.D.E.R won vele prijzen en de Mac-versie behoudt gelukkig alles dat het origineel zo'n grote hit maakte. Het spel laat zich het best omschrijven als een kruiswoordpuzzel met elementen van Galgje, Bejeweled en Scrabble. Je creërt woorden in een woordenmachine door slimme combo's te maken en verhoogt je score door juwelen en goud te verzamelen. Heb je een grote woordenschat, dan scoor je hoog bij W.E.L.D.E.R., maar waarschijnlijk kom je ook woorden tegen waarvan je het bestaan niet wist.

Veel speciale moves

W.E.L.D.E.R. kent een aantal lastige moves die je onder knie moet krijgen, zoals Group, Reverse en Jump Swaps. Het duurt even voor je alle trucjes kent. Net als bij Scrabble kent W.E.L.D.E.R. ook vakjes waarmee je de woord- of letterwaarde verdubbelt of zelfs verdriedubbelt. Verknal je een zet, dan kun je die ongedaan maken. Heb je echt het idee dat je een compleet waardeloze pot aan het spelen bent, dan gebruik je de zogenaamde "Apocalypse Swap": hiermee wis je één keer per level het complete spelbord en krijg je een nieuwe set letters.

Moeilijker dan een gewoon woordspelletje

W.E.L.D.E.R. is lastiger dan een simpele kruiswoordpuzzel of een potje Bejeweled. Ook zijn de verzoekjes om in-app aankopen best irritant. Het allerfrustrerendste is echter dat je woorden niet diagonaal of achterstevoren mag leggen. Zo wordt het lastig om goed te scoren, omdat de meeste woorden die je maakt slechts vier of vijf letters lang zijn.

Leuk en verslavend

W.E.L.D.E.R. is een verfrissend nieuw woordspel. In het begin is het lastig, maar zodra je het spel doorhebt, is het erg verslavend.

Meeste downloads Puzzels voor mac

Meer
W.E.L.D.E.R.

Download

W.E.L.D.E.R. 1.1

Beoordelingen about W.E.L.D.E.R.